Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V mnohém bych s Vámi souhlasil, ale řekněte mi prosím jestli je spravedlivé to, že každý musí platit stejné koncesionářské poplatky přestože ve veřejnoprávní televizi jen velmi stroze může slyšet názory svého politika, protože volil neparlamentní stranu? Jsou opravdu média objektivní k menšinám? Nejednou v historii, ale i dnes se ukázuje, že mnohdy menšinové názory byly a mají nám co říci.

1 0
možnosti

Platíte i jiné poplatky za služby,které nevyužíváte.OSA,paměťové nosiče,kopírky atd.

1 0
možnosti

Jste zřejmě levicový volič, pokud se s tímto smiřujete.

1 1
možnosti

Co to je za nesmysl?!?!? :-)

1 1
možnosti

Nesmyslem jsou vynucené daně pane Šimku!

1 0
možnosti

ono tohle je docela těžké, vím třeba o pořadu politické spektrum, kde dostávají prostor neparlamentní strany. Ono na jednu stranu je fajn pokud by bylo toho prostoru více, na druhou stranu by se našlo dost šílenců a extrémistů kteří by si nárokovali "právo být slyšet". Beru poplatky jako cenu za určitou nezávislost finanční a vlivovou. A pak také česká televize neexistuje primárně kvůli politice ale aby informovalo o dění ve společnosti. Věřím že pokud se malá strana snaží, tak se nakonec dokáže prosadit, i když je to třeba těžké.

4 0
možnosti

Myslím, že s tímto s Vámi lze souhlasit.:-)

1 0
možnosti

Pane Cestře! Nelžete nám! Koncesionářské poplatky jsou tak mizivé oproti tomu, jak nám garantují naši svobodu, nezávislost a demokracii. Vždyť Vy ani nedohlédnete důsledky toho, co žádáte! A navíc proč lžete? Naše veřejnoprávní média nezávislá na našich politicích, nezávislá na desinformačních proruských serverech vedoucích u nás hybridní válku, se starají o menšiny, až je to té většině možná nepříjemné. Nelžete!

!!:-)

0 1
možnosti

Pane Šimku nechte si ty vaše pravdy a falešné vhledy, kam až kdo dohlédně. Kdepak sptřujete v mém příspěvku lež. Vy lžete!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1181x
Software engineer v nadnárodní firmě.
Vystudoval jsem ČVUT FEL obor Umělá Inteligence, zajímám se o ekonomiku, politiku, nové technologie a IT...povahou věčný idealista a snílek

Seznam rubrik