Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Starý,jako profesionál používejte aspoň tu umělou inteligenci,když už vám ta vlastní chybí, o čemž svědčí vaše názory Alespoň já si myslím,že návrh vyzbrojovat slabomyslné vrahy o tom svědčí.

2 0
možnosti
Foto

Mám z Vašeho blogu pocit, že i kdybyste vystudoval VŠPŘZ (Vysokou školu pro ředitele Zeměkoule), nebude to mít žádný vliv na Váš zdravý úsudek. Když pominu pravopisné chyby v textu (u vysokoškoláka zarážející...), musím vzít v potaz Vaši tezi o nutnosti ZHN v rukou současné Ukrajiny. Nějak Vám asi uniká, že tato, jak se ukazuje, politicky velmi nestabilní země, pokud by měla k dispozici jaderný arzenál, byla by největším bezpečnostním rizikem v Evropě, a nebojím se napsat v celém světě, od chvíle započetí projektu Manhattan...

3 0
možnosti

J25a39n 41R28i22c63h97t94e32r

16. 12. 2014 13:36

Dobrý psycho.;-D

1 0
možnosti

Trochu OT:

Rusofilové tady ztrácí čas v neplodné diskusi nad ironickým článkem, přehlédli přitom, že padá rubl, tak ať si ještě stihnou něco přát.

3 1
možnosti

Pan autor, povahou věčný idealista a snílek,  mi připadá jako muži za první světové války, kteří šli do první linie se zpěvem na rtech. Užiteční idioti !!!  :-/

4 1
možnosti

Typický příklad vymytého mozku. Jak smutné.

5 1
možnosti

J89i60ř26í 77S45t15a30r44ý

16. 12. 2014 11:27

Autor clanku se dobre bavi:-)

0 0
možnosti
Foto

Také se mi zdá, že toto bylo hlavním cílem článku.

2 0
možnosti

Pane Starý, Vy jste flagrantní případ oběti lživé propagandy. Byly to právě USA, které ústy vojenských představitelů NATO prohlásily, že rozmístí v Evropě jaderné zbraně. Reakce ruského minisra zahraničí Lavrova na sebe nenechala dlouho čekat. Každá akce vyvolává reakci.

   Bývalý SSSR vrátil za vedení země Gorbačovem území NDR, na něž měl (bohužel) nárok na základě smlouvy o rozdělení poválečného vlivu vítězných mocnosí.. Tento vliv byl potvrzen "Jaltskou konfetencí". Byly vytýčeny sféry vlivu. Na národní zájmy států bývalé východní Evropy nebyl brán zřetel. SSSR se stáhl z území NDR vojensky s tím příslibem, že NATO nebude rozšiřovat sféru svého vlivu. Zde by mohl příběh, (pohádka s šťastným koncem) skončit.

    Ale neskončil. Zatímco Rusové se stáhli a Německo se tak mohlo sjednotit, Amíci zůstali. Jejich vojenské základny měly být staženy paralelně, ale nestalo se tak. USA se striktně drží smluv, které deklarovaly, že dobyté území Německa je přesně sto let pod nadvládou vítězných mocností. Právo na provozování vojenských základen v Německu skončí 8: května roku 2045. To samé právo mělo i Rusko. Gorbačov tedy opustil Německo a tzv. "Východní Evropu" mnohem dříve. Díky tomu si užíváme svobodu. Jsme okradeni megazloději, ale už nemůžme říci - to oni. To my si určujeme stav společnosti a neseme za něj společenskou spoluodpovědnost.

    Ukrajina je zemí, do níž je třeba nalít obrovské finanční prostředky, aby dokázala vstát z mrtvých. Dnešní pomoc 300 mld. korun je plivnutí do vody. Je třeba nainvestovat minimálně 15 bil. eur, aby se ta obří země posunula kupředu. Samozřejmě, že to budete Vy a celá generace mladých lidí, kteří budou věčnými plátci vesmírných ukrajinských dluhů. A tak si budeme sponzorovat "své" Ukrajince, které současná propaganda pasovala do role hrdinů. Hrdinů, kteří si do mrtě rozkradli svou zemi.

    Pokud chcete harašit, pak ne atomovými zbraněmi. Evropa se s nejvyšší pravděpodobností kvůli Ukrajině rozpadne. Cena za harašení je a bude vysoká.

6 2
možnosti

Nestahuje se to vaše Rusko prostě proto, že ho mají všichni plné zuby?

1 2
možnosti

"Vraťme Ukrajině...."

Jak můžeme my něco vrátit, když jsme to nevzali? Tak proč nás k tomu vyzýváte? 8-o8-o8-o 

Koneckonců Ukrajina jako taková je nevlastnila, není co vracet...

4 1
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1181x
Software engineer v nadnárodní firmě.
Vystudoval jsem ČVUT FEL obor Umělá Inteligence, zajímám se o ekonomiku, politiku, nové technologie a IT...povahou věčný idealista a snílek

Seznam rubrik