Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alfie

26. 3. 2012 18:26
Já teda radši knihy než buřta...

.. ale "chobotnice" se mi prostě nelíbila a nelíbí. Stejně jako se mi nelíbí obrazy Emilla Filly, byť se draží za milonové částky. A stejně jako se mi nelíbí mnohá "umělecká díla", nacházející se se na veřejných prostranstvích namísto soch.

Měl byste se smířit s tím, že člověk může být vzdělaný a sečtělý a přesto nemusí obdivovat momentálně ejslavnější umění. Na druhé straně stavbu "chobotnice" schvalovali mnozí lidé, kteří v životě skončili kontakt s knihou ukončením povinné školní docházky. Lidé mají vkus různý a obliba konkrétních uměleckých směrů skutečně není měřítkem kulturní úrovně!

0 0
možnosti

Astaroth

27. 3. 2012 9:57
Re: Já teda radši knihy než buřta...

U chobotnice by slo o jedinou raritni stavbu, ktere ustoupi nepouzivana tramvajova smycka. Tzv. "mezinarodni styl" (jde o termin) kancelarskych staveb Prahu doslova zamoruje a ustupuji mu leckdy i pamatky.

0 0
možnosti

Astaroth

26. 3. 2012 13:23
Nekde ten Kaufland stat bude

A radsi at stoji kdesi na vystrkove Vypichu, nez pobliz centra. Blobu je skoda, ze nestoji, je zajimave, ze proti krasnym a vyjimecnym stavbam se vzedme odpor, kdezto masove zaplevelovani centra nenapadnejsi moderni architekturou typu kancelarsky sklenik prochazi bez pozornosti. Dokonce ani nikomu nevadi ten Dejvicky garazovy dum, ktery bleskurychle prestaveli na knihovnu donesenim regalu a pocmaranim sten.

Na letne se ma taky stavet obchodak a maji mu podlehnout vily z 19. stoleti. Brrr... To radsi deset ultrakauflandu nekde na okraji.

1 0
možnosti

Kaufland

26. 3. 2012 12:32
Jj, Kaufland to je dílo

Kdyby Němci tušili, že lidé na stavebním oddělení jako Kozák, Šrahol, Osang, si z toho udělali žiivnost, kdy se zadávají předražené přestavby za tučný bakšiš firmám jako Modela Trutnov, Triga Kopřivnice , Morava Stavby a další, kdy tyto přestavby jsou předražené o 30 - 40 procent, což nakonec zaplatí zákazníci Kauflandu v ceně zboží

3 0
možnosti

Raymond Loewy

26. 3. 2012 17:00
Re: Jj, Kaufland to je dílo

;-D;-D;-D;-D Tak k tomu bych mohl říci strašně moc. Protože jsem pracoval jako rozpočtář u firmy, který prováděla právě ty přestavby, takže mohu jen potvrdit, ale v tomto státě je někdy lepší mlčet;-)

0 0
možnosti

falm

26. 3. 2012 12:17
Prectete si Kapital od Karla Marxe

Pak nebudete objevovat Ameriku a pochopite, ze petice jsou k smichu.

0 0
možnosti

jiristary

26. 3. 2012 12:31
Re: Prectete si Kapital od Karla Marxe

ještě to tak... na ježíška a na Marxe snad už dneska nikdo nevěří....

0 0
možnosti

jiristary

26. 3. 2012 12:11
Petice

Pokud máte někdo také zájem podepsat petici,

pošlete mi kontakt zde nebo pomocí zprávy u článku a já to předám někomu dál...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS